Velkommen til Misjonskirken Kråkstad

Misjonskirken Kråkstad ligger i Sigtunkrysset i Kråkstad. Menigheten teller om lag 100 medlemmer. Flere enn det - i alle aldre - møtes på ulike tider i uka til fellesskap av ulik karakter. Organisasjonsmessig tilhører vi Misjonskirken Norge (tidligere Misjonsforbundet). På denne siden er det litt enkel informasjon om menigheten, aktiviteter og hvordan du kan nå oss. Velkommen til å ta en titt - både her på siden og fysisk på huset. 

Du er velkommen! 

Korona-tid!
Nå som myndighetene har lagt restriksjoner på å møtes fysisk, er det ingen av akivitetene og møtepunktene som er nevnt på kmm.no som er i funksjon. Men vi er fortsatt menighet, og prøver ut andre måter å nå ut på. 

Husandakter og hjemmeandakter
Pastor Erna har foreløpig lagt ut en Husandakt her (den ligger på Facebook), og sender ut hjemmeandakter to ganger i uka til menighetens medlemmer og de som ønsker det. Send en epost til Erna@kmm.no om du vil motta hjemmeandakter! 

Forbønnstjeneste
Om du trenger forbønn for deg selv eller andre, så har vi opprettet en forbønnstjeneste. Du kan bli bedt for over telefon, eller du kan sende et bønneemne på sms, så vil forbønnstjenesten be for deg eller det/de du har ønske om forbønn for. 
Kontakt Erna Ultvedt (926 62 107)  eller Heidi J Andersen (97185335) på telefon eller sms.  


Du kan også få siste nytt på mobilen ved å laste ned appen "Infoskjermen Go" fra Apples App store eller Google play.

Bruk koden MKKGudstjenester

Stort sett hver søndag, som regel kl. 11.00 og noen ganger kl. 18.00 holder vi gudstjenester. Gudstjenesten er ukas hovedsamlingspunkt. Her er det tale ut fra Bibelen, bønn og lovsang. Du kan også bli bedt for.
Det er så og si alltid kaffe og litt kjeks etter møte, og dermed et fint sted å møte nye og gamle kjente.
Kairos

Gospel/blueskor under ledelse av Jon Ultvedt. Koret øver annenhver onsdag.

Kontaktperson er Jon Ultvedt, tlf. 917 80 741
Jungelgjengen 

er vår søndagsskole og har samling annenhver søndag kl. 11.00. Aldersgruppe: 3 år og oppover. Jungelgjengen holdes i kjelleren på Misjonshuset (det gamle menighetslokalet som ligger vegg i vegg med den nye kirken) parallelt med gudstjenesten. 
Kontaktperson for jungelgjengen er Kristin Rakli Andersen, 
64 86 38 14/977 89 350. 
E-post: kristin.r.andersen@me.com

>> mer infoHobbyklubben

har samling annenhver mandag kl 18.30 - 20.00. Aldersgruppe: 3. - 7. klasse. Her snekres det og males, limes og skrus, og de siste 20 minuttene samles vi til en kort andakt, lek eller fortelling, som regel toppet med de gode bollene til Bestemor. 
Kontaktperson for hobbyklubben er Jan Finstad, 906 08 178.Tentro/konfirmasjon

Konfirmasjonsundervisningen foregår som et fellesarbeid for flere Misjonskirker med Oslo Misjonskirke Betlehem som base. 

Konfirmasjonsundervisningen følger et frikirkelig opplegg kalt Tentro (www.tentro.no). 

Konfirmasjonsåret starter i september og avslutter med konfirmasjon i mai. Det er undervisning ca. annenhver onsdag i konfirmasjonstiden.
Konfirmantavgift: ca 700,- som dekker høsttur, mat på samlingene og materiell. Tur til Utlandet (destinasjon varierer) har en ramme på 3500,- Til denne samler konfirmantene inn penger på vaffelsalg i løpet av året. Ta kontakt om økonomien er en utfordring.

Ønsker du mer info?  Ta kontakt med pastor Erna S. Ultvedt.Bønnekvelder

Annenhver onsdag er kirken åpen for bønn fra 19.00-22.00. Her kan du komme innom og være kort eller lenge. Bibelgrupper

Tverrkirkelige bibelgrupper møtes månedlig.

Pastor i Misjonskirken Kråkstad - Erna S. Ultvedt

Pastor i menigheten

Erna Søgaard Ultvedt er pastor i Misjonskirken Kråkstad.

Hun kan nås på telefon
926 62 107


Nytt kirkebygg!

Funkisvillaen fra 40-tallet ble for liten og etter mange års dugnadsinnsats ble den nye kirken innviet 8. september 2019. Kirken har plass til ca. 200 mennesker, og det er veldig flott å ha et funksjonelt og flott hus å samles til gudstjeneste og annet. Vårt ønske er at kirken blir til glede for hele bygda og distriktet rundt.

Neste steg er å restaurere funkisvillaen som inntil 2019 ble brukt som menighetens lokale. Også det gjøres i stor grad på dugnad. Vi har faste dugnadsdager tirsdager fra 18.00 og lørdager fra 0900. Har du lyst til å bidra, er du hjertelig velkommen. 

Kontaktperson er Bård Normann Andersen tlf. 918 07 303


Slottet - fredagskafé


Ungdommene møtes hver fredag kl. 19.30 til konkurranser/leker, møte med bønn og lovsang, og kafé utover kvelden. 
Samlingene veksler hver uke mellom "Slottet møte" med møte først og kafé etterpå "Slottet sosial" med mer lek på aktiviteter.

Slottet arrangerer også "Slottsballet" for ungdom og har ulike events gjennom året som f.eks. discobowling og wild west-party.

Aldersgruppe: fra ungdomsskolen og oppover. 


Kontaktperson: David Skogen (ungdomsarbeider), tlf 413 51 945, david.skogen@icloud.com.