Jungelgjengen

har samling annenhver uke. Aldersgruppe: 3 år og oppover. Jungelgjengen holdes i kjelleren på Misjonshuset (det gamle lokalet) parallelt med Gudstjenester. Kontaktperson for jungelgjengen er Kristin Rakli Andersen, 64863814/977 89 350. E-post: kristin.r.andersen@me.com.

Slottet - fredagskafé

Ungdommene møtes annenhver fredag kl 19.00, til konkurranser/leker, møte med bønn og lovsang, og kafé utover kvelden. Aldersgruppe: fra ungdomsskolen og oppover. Kontaktperson: Joakim Røed, 951 80 032, joakimroed@gmail.com

Hobbyklubben

har samling annenhver mandag kl 18.00 - 20.00 for aldersgruppen 8-13 år. Her snekres det og males, limes og skrus, og de siste 15 minuttene samles vi til en kort andakt, lek eller fortelling, som regel toppet med de gode bollene til Bestemor. Kontaktperson for hobbyklubben er Jan Finstad, 90608178.

Between

Between er et tilbud til tweens, 5. - 7. trinn, annenhver fredag. Gå i kalenderen å se når vi samles, eller på "mer info". 
Kontaktperson for Between er Elisabeth K. Berg.

>> mer info


Tentro

menighetens svar på kirkens konfirmasjon - har også samlinger, både i uka og i noen helger. Innholdet i Tentro er undervisning, leker, matlaging og snakke og spise sammen. Vi samarbeider med flere andre misjonsmenigheter i området om Tentro. Kontakt oss på post@kmm.no for mer informasjon.