Hold deg oppdatert med vår informasjonsapp til mobilen. Last ned Infoskjermen GO i Google Play eller Appstore. Logg på med kode: MKK

Klikk her for kalender over kommende aktiviteter.

Menighetsskolen
Vil du være med å lære mer om hvilken rolle Gud kan ha i livet ditt? Vil du være med å bidra til at Misjonskirken Kråkstad kan være en rotfestet, raus og relevant menighet for vår tid - i Follo? Velkommen til menighetsskolen! Første samling er 27.-28. januar 2023. Andre samling høsten 2023. Tredje samling vinteren 2024.
Fredag 27.01. 1800-2130. Tapas / koldtbord 1900.
Lørdag 28.01. 1000-1530. Tapas / koldtbord 1200.
Velkommen1 Ingen påmelding - men ta gjerne med et fat med mat hvis du ønsker det.

Les mer om menighetsskolen her.

Bønn- og fastehelg

Misjonskirken Nesodden og Misjonskirken Kråkstad samarbeider om bønn- og fastehelg 4.-5. februar 2023.

Generalsekretær Siri Iversen taler om hvordan bønn og faste er verktøy som setter oss i stand til å være en rotfestet, raus og relevant kirke - en kirke for vår tid - i Follo. Vi ønsker at Misjonskirken Norges strategi "Tro-Sende-Plante" skal prege oss.

Bønnestafett: Be der hvor du er! Meld deg på bønnestafetten - og send stafettpinnen videre på SMS til nestemann på lista! Send e-post til pastor@mknesodden.no - og les om bønnestafetten her.

Lørdagsmøtet foregår i Kråkstad fra kl 1100.
Gudstjenesten søndag er på Nesodden kl 1115 (da er bussen framme).
Trenger du skyss? Ring Lene 41644450.
Generalsekretær Siri Iversen deltar gjennom hele helgen.
Velkommen!


Stilling ledig: Pastor

Misjonskirken Kråkstad i Nordre Follo sør for Oslo er en voksende menighet med engasjerte medlemmer i alle aldre.

Vi er lokalisert i landlige omgivelser, men i sentrum av kirkelandskapet, og ønsker å være en rotfestet, raus og relevant kirke for hele regionen – i samarbeid med andre menigheter i Nordre Follo og Oslo Sør.

Vi ønsker å være en menighet for alle generasjoner, men i de nærmeste årene vil vi ha et spesielt fokus på de yngre - barn, ungdom og barnefamilier. Vi vil gi flere medmennesker anledning til å erfare hvordan relasjonen med Jesus, livsnære fellesskap, sjenerøs livsstil og aktivt samfunnsengasjement kan bidra til Guds barns enhet og menneskers frelse – i tråd med Misjonskirken Norges visjon og verdier.

Nå søker vi etter deg som har lyst til å være med å lede oss i dette arbeidet.

Les stillingsannonsen her.

Bli med - vi bygger kirke!

Å bygge kirke kan handle om å være menighet. I Kråkstad handler det også om å bygge kirkebygg.
Funkisvillaen fra 40-tallet ble for liten og etter mange års dugnadsinnsats ble den nye kirken innviet 8. september 2019. Kirken har plass til ca. 200 mennesker, og det er veldig flott å ha et funksjonelt og flott hus å samles til gudstjeneste og annet. Vårt ønske er at kirken blir til glede for hele bygda og distriktet rundt.

Neste steg er å restaurere funkisvillaen som inntil 2019 ble brukt som menighetens lokale. Også det gjøres i stor grad på dugnad. Har du lyst til å bidra, er du hjertelig velkommen.

Kontaktperson er Bård Normann Andersen
tlf. 918 07 303