Hold deg oppdatert med vår informasjonsapp til mobilen. Last ned Infoskjermen GO i Google Play eller Appstore.

Logg på med kode:

MKK


Klikk her for kalender over kommende aktiviteter.

Tidligere taler og enkelte gudstjenester kan du høre og se på vår YouTube-kanal.

Forbønnstjeneste

Om du trenger forbønn for deg selv eller andre, så har vi opprettet en forbønnstjeneste. Du kan bli bedt for over telefon, eller du kan sende et bønneemne på sms, så vil forbønnstjenesten be for deg eller det/de du har ønske om forbønn for.

Kontakt Erna Ultvedt (926 62 107) eller Heidi J Andersen (971 85 335) på telefon eller sms.

JUL i Misjonskirken Kråkstad

Se program for adventsmøtene og få med deg julekonserten 15. desember!

Er du vår nye pastor?

Misjonskirken Kråkstad i Nordre Follo sør for Oslo er en voksende menighet med engasjerte medlemmer i alle aldre.

Vi er lokalisert i landlige omgivelser, men i sentrum av kirkelandskapet, og ønsker å være en rotfestet, raus og relevant kirke for hele regionen – i samarbeid med andre menigheter i Nordre Follo og Oslo Sør.

Vi ønsker å være en menighet for alle generasjoner, men i de nærmeste årene vil vi ha et spesielt fokus på de yngre - barn, ungdom og barnefamilier. Vi vil gi flere medmennesker anledning til å erfare hvordan relasjonen med Jesus, livsnære fellesskap, sjenerøs livsstil og aktivt samfunnsengasjement kan bidra til Guds barns enhet og menneskers frelse – i tråd med Misjonskirken Norges visjon og verdier.

Nå søker vi etter deg som har lyst til å være med å lede oss i dette arbeidet.

kirkebygget

Funkisvillaen fra 40-tallet ble for liten og etter mange års dugnadsinnsats ble den nye kirken innviet 8. september 2019. Kirken har plass til ca. 200 mennesker, og det er veldig flott å ha et funksjonelt og flott hus å samles til gudstjeneste og annet. Vårt ønske er at kirken blir til glede for hele bygda og distriktet rundt.

Neste steg er å restaurere funkisvillaen som inntil 2019 ble brukt som menighetens lokale. Også det gjøres i stor grad på dugnad. Har du lyst til å bidra, er du hjertelig velkommen.

Kontaktperson er Bård Normann Andersen
tlf. 918 07 303