Givertjeneste

Misjonskirken drives hovedsaklig av midler fra glade givere. Dersom du ønsker å være med å støtte arbeidet i Misjonskirken, kan du gi på forskjellige måter

Faste givere - avtalegiro
Faste inntekter en er forutsetning for en forutsigbar økonomi. Styret ønsker forutsigbarhet for å kunne tilsette ungdomsleder og pastor. Derfor oppfordrer vi alle medlemmer - og andre som ønsker å bidra til Misjonskirkens arbeid - om å benytte avtalegiro for fast givertjeneste.
Ønsker du å benytte avtalegiro for fast givertjeneste, trykker du her. Da blir du også registrert direkte i Solidus som sørger for at gaven blir skattefri opptil gjeldende beløp. 

Kollekt på møter
Det er anledning til å gi kollekt på alle gudstjenester i misjonskirken. Her kan man legge penger i kollektbøssa når den blir sendt rundt.

VIPPS
Du kan også gi via VIPPS: Gaver til misjonskirkens arbeid har nr 74439.

Bankgiro
Du kan gi en gave via bankgiro. Kontonummer er 1100.11.16829. Det er mulig å få skattefradrag for de gavene man gir.  Fra 1.1.2022 er satsen per person for skattefri gave 25.000,- kr pr år. NB! Kasserer trenger fødselsnummer for at du skal få skattefradrag.

Enhver skal gi det han har bestemt seg for i sitt hjerte, ikke med ulyst eller av tvang. For Gud elsker en glad giver.

2 Korinter 9.7