Hobbyklubben

Annenhver mandag snekres, sages, pusses, og males det flittig nede i kjelleren i misjonskirken. Da er Hobbyklubben samlet.

8 til 13 år

Hobbyklubben er et tilbud for barn i alderen 8 til 13 år som liker å skape noe med hendene. Her får de utfolde sin kreativitet og lære seg å håndtere både hammer, sag, og malepensel i samarbeid med tålmodige voksne.

Eget hobbyrom

I kjelleren i misjonskirken har de et flott hobbyrom utstyrt med det som skal til for å lage alt fra pizzafat, nøkkelskap, bordklokker og ... obs! Ikke verdt å fortelle mer... det kan være en bursdagsgave som avsløres... !

Går ikke av moten

Hobbyaktiviteter ser ikke ut til å gå av moten med det første. Gleden barna viser over å kunne ta med seg hjem noe de har laget "helt selv" er like stor nå som da Hobbyklubben startet. For tiden er det mellom 15 og 20 barn og 4-5 voksne ledere som samles.

Inspirerte ledere

Flere av lederne har vært med helt siden starten, noen har pedagogisk utdannelse, andre er "Petter Smart" inspirerte. Fellesnevneren er gleden av å lære bort og å se barna skape og mestre.

Hobbyarbeid, andakt og mat

En typisk klubbkveld starter med hobbyarbeid i ca. 1 time,

før de samles til en kort andakt og en liten matbit før kvelden avsluttes.

TV fri

Gi mobilen og nettbrettet, TV'en og PC'en en frikveld og send barna på hobbyklubben!

Kontaktperson:

  • Jan Finstad, 906 08 178

Hobbyklubben møtes annenhver mandag i like ukenr. fra kl. 18.30 til 20.00 i kjelleren på Misjonskirken.